Árnyékolástechnikai termékeink

Külső árnyékolók

Redőnyök, melyek védettséget nyújtanak a napfény ellen, hő és hangszigetelők, díszítik az épületek homlokzatait valamint biztonságtechnikai szerepük is jelentős.
Készülhet hazai vagy német típusú, légkamrás műanyag kivitelben vagy hőszigetelt alumínium kivitelben is. A redőny elhelyezése történhet külső, gyárilag színezett LINDAB lemez tokba vagy vakolható alumínium tokba, melyek tartalmazhatják a redőnnyel kombinálható szúnyoghálót is, valamint kerülhet hagyományos belső fa-redőnyszekrénybe.
Redőny színválasztéka: 6-7 féle szín.
Mozgatása: kézi (gurtnis felhúzással, gurtnicsévélővel) vagy motoros és távirányítós működtetéssel.

Szúnyoghálók vagy más néven rovarhálók teljes rendszerét kínáljuk fix és mobil változatban, üvegszálas, antracitszürke hálóval, műanyag és alumínium profilok alkalmazásával. Mobil szúnyoghálók mozgatási iránya lehet: függőleges vagy vízszintes. Kerülhet a rovarháló a redőnnyel egy tokba is. Igény szerint motoros, távvezérelt illetve automatizált kivitellel is rendelhetőek.

Napellenző igen kedvelt és esztétikus árnyékolója lehet: teraszoknak, balkonoknak, erkélyeknek, loggiáknak és kirakatoknak egyaránt. Az épület homlokzatára felszerelt napellenző esetén a belső helységnek is napvédelmet nyújthat.
A napellenző, mint reklámhordozó is fontos szerepet tölthet be a napvédelemmel együtt.
Készül: alumínium könyökkaros szerkezettel, vízlepergetős, UV-stabil és szennytaszító vászonnal kb. 40-50 féle színválasztékban!
Mozgatása: mechanikus /kézi hajtókaros / és elektromos /motoros, távirányítós és fény-és szélérzékelő automatikás / vezérléssel lehetséges. Napellenző fajták közül lehetőség van gombaernyők, party-napernyők és bukókaros napellenzők megrendelésére is.

Belső árnyékolók

Reluxa: A belsőtéri árnyékolás egyik elterjedt módja. A mindenki által ismert alumínium reluxát 25 mm lamella- szélességgel készítjük. Felszerelhető minden hagyományos és tessauer, valamint műanyag ablakra és erkélyajtóra egyaránt. Alkalmazható üzletek kirakataiban illetve a családi házakhoz épített üvegportálok és télikertek napvédelmére!
40-féle színből választhatja ki a legmegfelelőbbet! A bejövő fény szabályozását a lamellák forgatásával érhetjük el, melyet normál- és/vagy üvegpálcák biztosítanak.

 

Roletta: Régi, de nagymértékben megújult belső árnyékolási megoldás a vászon roletta. Szerelhető tetőtéri vagy hagyományos fa és műanyag nyílászárókra egyaránt. A modern roletta kétféle, rugós és láncos kivitelben készül. A rugós kivitelűnél a rugóerő tekeri vissza a rolettát, míg a láncos kivitelűnél a lánc egy hajtómű fogatásával tekeri fel az anyagot, így pontosabban állítható be. A roletták 3 csoportba sorolhatók: fényáteresztő, fényzáró és az egyik oldalán hővisszaverő, alumínium bevonattal ellátott ún. alupigmentált anyagú roletta. Széles színválaszték! Készítjük rolettáinkat tokozott kivitelben is, valamint rendelésre díszroletta szerelését is vállaljuk.

Szalagfüggönyök belső, elegáns árnyékolók, melyek irodák, bankok, kiállítótermek, állami hivatalok, kirakatok és lakások árnyékolására, esztétikai díszítésére egyaránt szolgálnak. Térelválasztó díszítő elemnek is kiválóan alkalmas.
A függöny vagy lamellák impregnált, szintetikus textilszalagokból álló felfűzött lamellák sora. Az elfordítás és széthúzás kézzel vagy elektromos működtetésű motorral egyaránt lehetséges. A lamellák szélessége 89 és 127 mm.
A szalagfüggöny karnisa fehér színű alumínium, mely mennyezeti és konzolos kivitelben is szerelhető. Egyenes és ferde síkú ablakokra vállaljuk a felszerelést. A széles szín- és anyagválasztékának köszönhetően igen dekoratív árnyékoló. További szolgáltatás -> Szalagfüggöny tisztítás

Harmónikaajtó praktikus megoldás lehet a kis alapterületű lakásokba a meglévő nyíló ajtók helyettesítésére. Szerelése a meglévő ajtótokba, az ajtószárny eltávolítása után történhet. Ajánlott még egyedi méretben legyártva helyiségek ideiglenes megosztására is.
Színei: fehér, barna és faeres mintázatú. A harmonikaajtó kazettáiba beszerelhető tetszés szerinti elhelyezéssel
"üveghatású" műanyag ablak is.

 
Készítette: Silverside Stúdió