További szolgáltatásaink

SZALAGFÜGGÖNY TISZTÍTÁS 3 nap alatt. Német környezetkímélo technológiát használva szakosodtunk a szalagfüggönyök tisztítására. A tisztítás német vegyszerrel és géppel történik. A függönyöket leszereljük, telephelyünkre szállítjuk. Tisztítási módszerünk által függöny az eredeti színét és állagát megtartja. Csak környezetbarát vegyszert használunk. Próbatisztítást is végzünk. A szalagfüggönyön felmerülő javításokat, és esetleges alkatrészek pótlását is elvégezzük.

Nyílászárók: Bővítve szolgáltatási profilunkat, melyben 5-7 légkamrás, hőszigetelt üvegezésű műanyag nyílászárók beépítésével és cseréjével is foglalkozunk, mely könnyű kezelhetőséget és a többpontos záródást biztosítja az Ön lakásában. Az általunk beépített nyílászárókat jól képzett kollégák rövid idő alatt beépítik ill. kicserélik.
A nyílászárókhoz kiegészítőként kapcsolódhat a külső-és belső párkány valamint külső- és belső árnyékoló egyaránt.

Javítási munkák: minden külső- és belsőárnyékolóra az Ön által kért javítási munkát a lehető legrövidebb idő alatt elvégezzük! Legyen ez redőnygurtni csere, automata csere, redőnyléc csere vagy javítás, redőny átméretezése ablakcsere után, reluxa alkatrészpótlás, szalagfüggöny lamella javítása, szalagfüggöny karnis javítása, napellenző ponyvacsere, napellenző átszerelése, szúnyogháló csere, rovarháló egyéb alkatrészeinek cseréje, roletta vászoncsere, gyöngy átfűzés stb.

Minden hibára találunk általában megoldást, hívjon bizalommal!

 
Készítette: Silverside Stúdió